Interieur design Amsterdam

Interieur design in (de regio) Amsterdam? Onze interieurdesigner helpt u graag! Estetica Design & Build maakt uw woonwensen werkelijk. Ons totaalconcept is erop gericht dat wij niet alleen uw interieur ontwerpen, maar ook realiseren. Zo adviseren en begeleiden wij u in heel het verbouwproces en heeft u in het gehele traject maar één aanspreekpunt nodig.

Een onderscheidend interieur design

De interieur designs van onze ontwerper kenmerken zich door vier eigenschappen. Maar het is de combinatie van die vier eigenschappen die de interieurs van Estetica Designs & Build zo onderscheidend maakt.

Een warme basis

Door als basis van het interieur design gebruik te maken van warme tinten, voelt thuiskomen als een warm deken.

Een strakke stijl

De strakke stijl zorgt voor rust in uw interieur, zodat u zelf ook helemaal tot rust komt.

Een gedurfde vormgeving

Wij denken graag out of the box en dat is terug te zien in onze designs. U kunt daarbij zeker wel spreken van een design interieur.

Natuurlijke materialen

Dit alles wordt gecombineerd door gebruik te maken van natuurlijke materialen. Zo maken in onze interieur designs veel gebruik van hout.

Hoe realiseert u een woning waar al uw woonwensen werkelijkheid worden?

Download onze Whitepaper en wij vertellen u hoe!
 
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Unieke samenwerking tussen interieurdesigner en aannemer

Vanaf het allereerste moment werken onze interieurdesigner en aannemer samen. Zo brengen wij uw woonwensen in kaart, vertalen we deze door naar een design en maken dit design ook werkelijkheid. Deze unieke samenwerking geeft u als toekomstig design interieur bezitter, vele voordelen. De belangrijkste voordelen hebben wij voor u op een rijtje gezet:
  • U bent er zeker van dat uw interieur design technisch haalbaar is
  • U heeft vanaf de start van de verbouwing duidelijkheid in kosten en doorlooptijden, omdat deze vooraf precies berekend kunnen worden
  • U heeft één aanspreekpunt tijdens het gehele verbouwproces
  • U voorkomt bouwstress

Binnenhuisarchitect


Melissa Tabbers


Bouwkundig aannemer


Gökhan Çiftci


Onze werkwijze: Van interieur design naar design interieur

Onze samenwerking zorgt voor een succesvolle verbouwing, omdat gebruik gemaakt wordt van beide expertises. Onze werkwijze hebben wij voor u opgedeeld in vier fases.

Brainstormsessie

De start van uw nieuwe interieur begint bij het bepalen van het interieur design. Hiervoor nodigen wij u uit in onze inspiratieruimte in Amsterdam. Tijdens een brainstormsessie zullen onze interieurdesigner en aannemer samen met u, uw woonwensen in kaart gaan brengen.

Concept designs & calculatie

Het ontwerpproces gaat van start. Onze interieurdesigner gaat aan de slag met uw woonwensen en werkt deze uit een drietal concept designs. Het basis-, wens, droomontwerp. Van alle drie de designs wordt een 3D visualisatie gemaakt en hiervoor ook al getoetst op de technische haalbaarheid. Ook zal onze bouwer direct een calculatie maken, zodat u straks alle informatie heeft om een weloverwogen keuze te kunnen maken voor uw droominterieur.

Definitief design & begroting

Heeft u een keuze kunnen maken uit de concept designs? Dan zullen we samen met uw feedback het concept uitwerken tot het definitieve interieur design. Ook zal de daadwerkelijke begroting worden vastgesteld en zal er een bouwplanning gemaakt worden.

Realisatie van uw design interieur

Het definitieve design zal eerst nog goedgekeurd moeten worden door onze bouwer. Hij zal namelijk garant staan achter de technische haalbaarheid, de begroting en de planning. Hierna zal door ons bouwteam gestart gaan worden met het realiseren van uw design interieur.

Ook uw interieur design werkelijkheid maken?

Wilt u uw huis verbouwen? Onze interieurarchitect en bouwer kunnen niet wachten om voor u een interieur design te maken en deze daadwerkelijk te realiseren. Neem contact op voor een afspraak of het bespreken van de mogelijkheden. Of plan direct een brainstormsessie in op onze interieur design locatie in Amsterdam.

Bekijk de mooie projecten die wij al hebben mogen realiseren

Waar kan Estetica u mee helpen?