Interieurontwerp Amsterdam

Toe aan een nieuw interieur? Laat uw interieur ontwerpen door Estetica Design & Build, dé interieurontwerper uit Amsterdam. Wij maken uw woonwensen werkelijkheid. Met onze unieke werkwijze zorgen wij niet alleen voor het interieurontwerp van uw dromen, maar maken wij uw droominterieur ook werkelijkheid!

Unieke samenwerking tussen interieurontwerper & aannemer

Uniek aan Estetica Design & Build is dat de onze interieurontwerper vanaf het eerste moment samenwerkt met de bouwkundig aannemer. Het ontwerpen, begeleiden en bouwen gaan dus hand in hand met elkaar. Hierdoor wordt uw interieurontwerp vooraf op technische haalbaarheid gecontroleerd en calculeren wij de kosten en de doorlooptijden precies voor u. Dankzij deze samenwerking bespaart u kosten en tijd én voorkomt u bouwstress.

Binnenhuisarchitect


Melissa Tabbers


Bouwkundig aannemer


Gökhan Çiftci


Hoe realiseert u een woning waar al uw woonwensen werkelijkheid worden?

Download onze Whitepaper en wij vertellen u hoe!
 
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Het interieurontwerp van uw dromen!

Door de unieke aanpak van Estetica Design & Build kunnen wij het interieur van uw dromen niet alleen ontwerpen, maar ook werkelijkheid maken. Het realiseren van uw droominterieur start bij het maken van een droom interieurontwerp. Onze interieurontwerper heeft zich de uitdaging gesteld uw woonwensen niet alleen te vertalen, maar deze ook te overtreffen. Zo maakt zij altijd 3 ontwerpen: basis, wens en droom. Op die manier krijgt u bij ons niet alleen een interieurontwerp van uw wensen, maar gaan we dus ook nog een stapje verder met het interieurontwerp van uw dromen!

Hoe gaan onze interieurontwerper en aannemer te werk?

Kiest u voor een interieurontwerp bij Estetica Design & Build, dan start we met een brainstormsessie. We nodigen u daarbij uit in onze inspiratieruimte in Amsterdam. Hier brengen wij tijdens de brainstormsessie uw woonwensen in kaart. Deze wensen zal onze interieurontwerper vervolgens vertalen in drie verschillende interieurontwerpen: een ‘basisontwerp’, een ‘wensontwerp’ en een ‘droomontwerp’. Uw woonwensen zijn hiermee tastbaar geworden. Op basis van uw feedback zullen we ontwerpen vervolgens gaan doorontwikkelen naar één definitief interieurontwerp. Is het definitieve interieur design bekend, dan gaan we over tot het realiseren van uw interieur. Zo maken wij uw droominterieur werkelijkheid! Meer weten over de werkwijze van Estetica Design & Build? Ga dan naar Onze werkwijze.

Zij gingen u voor bij het realiseren van hun droominterieur

Benieuwd naar de mogelijkheden of op zoek naar inspiratie? bekijk ook eens onze pagina ‘projecten’. Hier vindt u een greep van de door ons eerder gerealiseerde interieurontwerpen. Of bezoek de Instagrampagina van Estetica Design & Build. Hier vindt u onze laatste interieurontwerpen en -projecten. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Uw eigen interieurontwerp werkelijkheid maken?

Maak uw droom interieur werkelijkheid en laat u inspireren en adviseren door onze interieurontwerper en aannemer. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met dé interieurontwerper van Amsterdam en omstreken. Bespreek met ons uw woonwensen of plan direct een brainstormsessie in. Samen gaan we voor het wow-effect voor uw interieur!

Neem contact op en plan een brainstormsessie in

Waar kan Estetica u mee helpen?