Project Jaren 30 woning Zaandam

PROJECT: JAREN '30 WONING - ZAANDAM

De wens van de opdrachtgevers was om van de huidige situatie sinds de jaren ‘30 de woning te verbouwen naar een woning van deze tijd.

Met een uitbouw van 3.5 meter aan de achtergevel heeft de ruimte zich verleent voor een totaal nieuwe indeling.

Op de begane grond is er een mooi scheidingselement gecreëerd middels een luxe 3-zijdige gashaard bekleed met een betonlook van Beal Mortex die de ruime living scheidt van de eetruimte en U- keuken.

Deze keuken is in de erker aan de voorgevel gepositioneerd en zo is het van binnen totaal veranderd. De achtertuin is hierbij niet vergeten, middels het plaatsten van een veranda met berging van Red Cedar hout in combinatie met strak stucwerk wordt binnen verlengt naar buiten. Hierdoor lijkt de living langer omdat de tuin hierbij betrokken wordt en dit heeft geresulteerd in een mooi geheel.

Alle ontwerpen worden vooraf door de bouwer getoetst op technische haalbaarheid


Wij kunnen uw droominterieur realiseren