Huis verbouwen? Wij maken uw woonwensen werkelijkheid!

Wilt u uw huis verbouwen? Wij weten uit ervaring dat een nauwe samenwerking tussen de interieurarchitect en bouwkundig aannemer onmisbaar is bij iedere verbouwing. Alleen zo worden woondromen gerealiseerd! Daarom zit bij Estetica Design & Build zowel de architect als de aannemer vanaf het eerste gesprek bij u aan tafel.

Hoe realiseert u een woning waar al uw woonwensen werkelijkheid worden?

Download onze Whitepaper en wij vertellen u hoe!
 

 

Design en verbouw in één hand

Estetica Design & Build maakt uw woonwensen werkelijkheid. Tijdens een brainstormsessie in onze inspiratieruimte worden uw woonwensen in kaart gebracht. Op basis hiervan maakt onze interieurarchitect drie verschillende ontwerpen die uw woonwensen vormgeven. Nu uw woonwensen tastbaar zijn geworden, kunnen we aan de hand van uw feedback de designs doorontwikkelen tot een definitief ontwerp. Uniek aan Estetica Design & Build is dat de interieurarchitect vanaf het eerste moment samenwerkt met de bouwkundige aannemer. Hierdoor zijn alle designontwerpen vooraf op technische haalbaarheid gecontroleerd en zijn wij in staat om de kosten en doorlooptijden precies te calculeren. Dankzij deze samenwerking kunnen wij onvoorziene kosten en bouwstress voorkomen.

Van ontwerp naar verbouwing

Een sterke samenwerking met ieders expertise die noodzakelijk is voor een succesvolle verbouwing.

Interieurarchitect


Melissa Tabbers


Bouwkundig aannemer


Gökhan Çiftci


Brainstormsessie

Voor de brainstormsessie bent u van harte welkom in onze inspiratieruimte. Deze afspraak duurt gemiddeld 2 uur en tijdens deze sessie worden meerdere elementen besproken. De designer en bouwer zijn beide aanwezig tijdens de sessie en zullen ter plekke gaan sparren over de verschillende mogelijkheden.

Conceptontwerpen & Calculaties

Het creatieve proces kan starten en het doel hiervan is om te werken naar drie conceptontwerpen. Alle ontwerpen worden voorzien van een 3D visualisatie en worden vooraf door de bouwer getoetst op technische haalbaarheid. Voor deze drie ontwerpen maakt de bouwer onmiddellijk de calculatie.

Definitief ontwerp & Begroting

Nadat u uit de ontwerpen heeft gekozen en we wat bijgeschaafd hebben op basis van uw feedback werken we het concept uit naar een definitief ontwerp zodat u een perfect beeld krijgt van wat het gaat worden. Uiteraard worden alle benodigde technische tekeningen zowel 2D als 3D hiervoor uitgewerkt.

Realisatie

De bouwer verricht zijn eindcontrole en geeft zijn goedkeuring op de tekeningen door het plaatsen van zijn handtekening. Hij is tenslotte degene die garant staat voor de techniek en de begroting.

Uw huis verbouwen: Woonwensen worden werkelijkheid!

Wilt u uw huis verbouwen en uw woonwensen werkelijkheid maken? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of plan direct een brainstormsessie in.

Bekijk de mooie projecten die wij al hebben mogen realiseren

Waar kan Estetica u mee helpen?