Over ons

Ons concept is gericht om design en verbouw in één hand te houden door middel van de samenwerking tussen de interieurarchitect en bouwkundig aannemer vanaf het eerste gesprek.

Deze samenwerking versterkt elkaar door het gebruik te maken van een ieders expertise die noodzakelijk is voor een succesvolle verbouwing.

Interieurarchitect


Melissa Tabbers


Als interieurarchitect ben ik samen met de bouwkundig aannemer vanaf het eerste gesprek aanwezig om de wensen van onze opdrachtgevers in kaart te brengen.

Deze wensen vertaal ik naar 3 conceptontwerpen, namelijk de budget, de wens en de droomversie. Het gekozen ontwerp werk ik samen met de bouwkundig aannemer uit naar een definitief ontwerp en zorg ik tijdens de realisatie voor de esthetische bouwbegeleiding. Mijn signatuur kenmerkt zich in een warme basis van natuurlijke materialen met een combinatie van strakke, stoere en een gedurfde vormgeving


Bouwkundig aannemer


Gökhan Çiftci


Als bouwkundig aannemer ben ik samen met de interieurarchitect vanaf het eerste gesprek aanwezig om te luisteren naar de wensen van onze opdrachtgevers.

Mijn taak is om deze wensen te toetsen aan de financiële haalbaarheid en de ontwerpen op techniek. Hiernaast zorg ik er voor dat de 3 conceptontwerpen van de interieurarchitect budget, wens en droom worden voorzien van calculaties voor een goede besluitvorming. Uiteindelijk keur ik het definitieve ontwerp goed door het zetten van mijn handtekening en voer ik het samen met mijn bouwteam uit.


Waar kan Estetica u mee helpen?