Projecten

Onze stijl heeft een warme basis van natuurlijke materialen met een combinatie van strakke, stoere en een gedurfde vormgeving. Bekijk hieronder diverse projecten van Estetica Design & Build.

DIJKWONING ZWANENBURG


De wens van de bewoners voor deze dijkwoning was het verbouwen naar een woning met de kwaliteiten en luxe van nu.

Van oudsher was de dijkwoning een aardappelschuur en daarna verbouwd naar een woonfunctie. De huidige situatie stond niet in lijn qua stijl en functies met de wensen van de nieuwe bewoners en hebben wij vanuit hun wensen een ontwerp gecreëerd dat in zijn geheel aansluit op hun wensen.


PROJECT BEKIJKEN

JAREN '50 WONING - HEEMSTEDE


De wens van de opdrachtgevers was dat de gehele begane grond gerenoveerd wordt en twijfelde of er wel of geen uitbouw zou komen.

Door diverse schetsontwerpen gepresenteerd te hebben is de keuze gevallen voor het ontwerp met een uitbouw van 3 meter diep x 7 meter breed met openslaande deuren dat volstaat in de stijl van de jaren ’50 woning.


PROJECT BEKIJKEN

JAREN '30 WONING - RAMPLAANKWARTIER HAARLEM


Voor deze hoekwoning was er destijds een kantoorruimte aangebouwd als een aparte gesloten ruimte met een eigen entree.

De wens van de opdrachtgevers was om deze ruimte weer te betrekken bij de rest van de begane grond. Hiervoor zijn verschillende ontwerpen gemaakt waaruit vervolgens een interieurontwerp is gekomen dat aan alle wensen voldoet.


PROJECT BEKIJKEN

JAREN '30 WONING - ZAANDAM


De wens van de opdrachtgevers was om van de huidige situatie sinds de jaren ‘30 de woning te verbouwen naar een woning van deze tijd.

Met een uitbouw van 3.5 meter aan de achtergevel heeft de ruimte zich verleent voor een totaal nieuwe indeling.


PROJECT BEKIJKEN

ZOLDERVERDIEPING - ZAANDAM


Voor de zolderverdieping van een jaren ’30 woning was de wens van de opdrachtgever dat er meerdere functies komen.

Deze functies bestaan uit een slaapkamer, inloopkasten en een badkamer. In de huidige situatie was er een kleine dakkapel aan de achterzijde en een trap dat in het midden van de ruimte gepositioneerd was. Doordat er twee grote dakkapellen zijn geplaatst zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde en twee dakramen zijn gekomen ter hoogte van de nieuwe positionering van de trap is de zolder groter en een stuk lichter geworden.


PROJECT BEKIJKEN

MAATWERKMEUBEL - AMSTELVEEN


De wens van de opdrachtgever was om de woonkamer op te waarderen middels een mooi element.

Dit hebben wij vormgegeven met een houthaard en een maatwerkmeubel met daarin de wensen verwerkt zodat de persoonlijkheid en functionaliteit één zijn geworden. De combinatie van de zwarte schacht van de haard en de robuuste eiken balken met een verlenging van het meubel zelf geeft een mooi en warm contrast dat het een sfeervol geheel maakt.


PROJECT BEKIJKEN

Waar kan Estetica u mee helpen?