Project Zolderverdieping Zaandam

PROJECT: ZOLDERVERDIEPING - ZAANDAM

Voor de zolderverdieping van een jaren ’30 woning was de wens van de opdrachtgever dat er meerdere functies komen.

Deze functies bestaan uit een slaapkamer, inloopkasten en een badkamer. In de huidige situatie was er een kleine dakkapel aan de achterzijde en een trap dat in het midden van de ruimte gepositioneerd was. Doordat er twee grote dakkapellen zijn geplaatst zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde en twee dakramen zijn gekomen ter hoogte van de nieuwe positionering van de trap is de zolder groter en een stuk lichter geworden.

Dit heeft geresulteerd in een aparte afgesloten badkamer met een maatwerk wastafelmeubel met een grenenlook en een douche. Daarbij is het overige gedeelte één grote open ruimte geworden die rondom voorzien is van maatwerk garderobekasten met wengé fineer bekleed.

De knieschotten worden hierdoor optimaal benut en lijkt het alsof je in een inloopkast slaapt. Het royale kingsize bed staat in het midden van de ruimte met een bijbehorende kaptafel tevens bekleed met wengé fineer. De bakstenen wand geeft een warm en speelse uitstraling in combinatie met de Beal Mortex zand tinten wanden en vloer. De lichtgrijze inbetweens geven een luxueuze en warme uitstraling en tevens privacy. Om het helemaal donker te kunnen maken is er elektrische zonwering en voor een fijn klimaat is er vloerverwarming toegepast.

Maak de juiste beslissing met de consulting van de interieurarchitect en bouwkundig aannemer


Wij kunnen uw droominterieur realiseren

Bel ons: +31 (0)20 204 45 42