Interieurarchitect Amsterdam

Bent u op zoek naar een interieurarchitect in (de regio) Amsterdam? De signatuur van onze interieurarchitect kenmerkt zich in een warme basis van natuurlijke materialen met een combinatie van strakke, stoere en een gedurfde vormgeving.

Ons concept is gericht om design en verbouw in één hand te houden door middel van de samenwerking tussen de interieurarchitect en bouwkundig aannemer vanaf het eerste gesprek. Wij weten uit ervaring dat een nauwe samenwerking tussen de architect en bouwkundig aannemer onmisbaar is bij iedere verbouwing. Alleen zo worden woondromen gerealiseerd! Daarom zit bij Estetica Design & Build zowel de architect als de aannemer vanaf het eerste gesprek bij u aan tafel.

Hoe realiseert u een woning waar al uw woonwensen werkelijkheid worden?

Download onze Whitepaper en wij vertellen u hoe!
 

 

Unieke samenwerking tussen interieurarchitect en bouwer

Estetica Design & Build maakt uw woonwensen werkelijkheid. Tijdens een brainstormsessie in onze inspiratieruimte worden uw woonwensen in kaart gebracht. Op basis hiervan maakt onze interieurarchitect drie verschillende ontwerpen die uw woonwensen vormgeven. Het basis- wens- & droomontwerp.
basis ontwerp

Basisontwerp


Dit is een ontwerp dat rekening houdt met uw woonwensen, maar dat ook het budget voor ogen houdt.
wens ontwerp

Wensontwerp


Hierbij voldoen we aan uw woonwensen en krijgt de designer meer ontwerpvrijheid van de bouwer, Het ontwerp wordt aangekleed met duurzamere of luxere materialen.
droom 2d nieuw

Droomontwerp


Het derde ontwerp is er één waarbij we alle creativiteit aanwenden voor een wow-effect. Een droominspiratie van onze designer.
Nu uw woonwensen tastbaar zijn geworden, kunnen we aan de hand van uw feedback de designs doorontwikkelen tot een definitief ontwerp. Doordat de ontwerper en bouwer vanaf het eerste moment samenwerken, zijn alle designontwerpen vooraf op technische haalbaarheid gecontroleerd en zijn wij in staat om de kosten en doorlooptijden precies te calculeren. Dankzij deze samenwerking kunnen wij onvoorziene kosten en bouwstress voorkomen.

Onze werkwijze

Omdat overleg en transparantie de basis vormen voor een goed begrip hebben we het pad voor een succesvolle verbouwing uitgeschreven.

Een sterke samenwerking met ieders expertise die noodzakelijk is voor een succesvolle verbouwing.

Interieurarchitect


Melissa Tabbers


Bouwkundig aannemer


Gökhan Çiftci


Brainstormsessie in onze inspiratieruimte

Voor de brainstormsessie bent u van harte welkom in onze inspiratieruimte. Deze afspraak duurt gemiddeld 2 uur en tijdens deze sessie worden meerdere elementen besproken. De interieurarchitect en bouwkundig aannemer zijn beide aanwezig tijdens de sessie en zullen ter plekke gaan sparren over de verschillende mogelijkheden.

Conceptontwerpen & Calculaties

Het creatieve proces kan starten en het doel hiervan is om te werken naar drie conceptontwerpen. Het basis-, wens- en droomontwerp. Alle ontwerpen worden voorzien van een 3D visualisatie en worden vooraf door de bouwer getoetst op technische haalbaarheid. Voor deze drie ontwerpen maakt de bouwer onmiddellijk de calculatie. Natuurlijk gaan we deze ontwerpen daarna aan u presenteren en toelichten.

Definitief ontwerp & Begroting

Nadat u uit de ontwerpen heeft gekozen en we wat bijgeschaafd hebben op basis van uw feedback werken we het concept uit naar een definitief ontwerp zodat u een perfect beeld krijgt van wat het gaat worden. Uiteraard worden alle benodigde technische tekeningen zowel 2D als 3D hiervoor uitgewerkt.

Omdat verlichting essentieel is voor een esthetisch resultaat maken we ook een technisch lichtplan. Tot slot maken wij een meubel- en lichtarmatuur voorstel inclusief een kleuren- en materialenplan zodat u het resultaat als bekroning van het hele proces mooi kunt aankleden.

Realisatie van uw woondromen

De bouwer verricht zijn eindcontrole en geeft zijn goedkeuring op de tekeningen door het plaatsen van zijn handtekening. Hij is tenslotte degene die garant staat voor de techniek en de begroting. Samen met het bouwteam staan de bouwer en de designer klaar om te starten en het is nu tijd voor u om te genieten van uw droomrealisatie.

Interieurarchitect & bouwer: Uw woonwensen worden werkelijkheid!

Wilt u uw huis verbouwen? Onze interieurarchitect en bouwer maken uw woonwensen werkelijkheid. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of plan direct een brainstormsessie in.

Bekijk de mooie projecten die wij al hebben mogen realiseren

Waar kan Estetica u mee helpen?